Procentul :>

joi, 6 ianuarie 2011

O poveste de dragoste :X (Impacarea Partea a 2-a)

Stie toata lumea cum incepe si cum se termina o poveste de dragoste .Cateodata plictisitor,iar de cele mai multe ori PLICTISITOOOR!Si asa m-am gandit sa scriu o poveste de dragoste(care nu e plictisitoaree),sper sa va placa ;).


Erau cei mai buni prieteni (Lola,Cindy,Naomi :)),Nike si Mike),pana intr-o zi...cand s-a petrecaut ...

stai putin :)).mai bine va spun de la inceput sa intelegeti mai bine.Hgââââhhââââ -ragusita-

Inceputul ... 
Pamantul s-a format din materia norului gazos  al Nebuloasei Solare..dupa aceea au inceput sa apara ciudatenii pe acest pamant precum:
(<- Miley)
si fotografiile pot contiuna.
Prea in trecut :)).

Era o zi obisnuita de scoala (pe cine pacalesc-clasa noastra e teroare),iar Lola mersese la scoala..si se intalnise cu el in clasa [alone].dar de dataa asta l-a privit pe Nike intr-o alta lumina,si a descoperit inauntrul ei ceva ce nu credea ca se va intampla vreodata ..in mai putine cuvinte " Ii placea de el"..dar stia ca daca ar avea chiar si cea mai mica sansa de a fi cu el,se temea sa nu strice cumva prietenia lor de o viata .Asa ca a ramas secret.
Pana intr-o zi cand prietena ei ,Naomi,isi daduse seama ca Lolei ii place de Nike,dupa felul cum ii zambeste mereu cand spune ceva si dupa felul in care se pierde in ochii lui de fiecare data cand acestia (ochii) se intalnesc.

(scz..trebuie sa plec.dar voi modifica si voi scrie continuarea..nu mai am timp sa stau la calculator ca taicameu tot filosofeaza :-@.ne mai vedem)

To be continued ->

4 comentarii: