Procentul :>

duminică, 19 decembrie 2010

Ce spune materia ta "nepreferata" :-? ?

1/1: Care dintre materiile de mai jos nu iti place deloc?









                                                        
 
 
 
 
 
 
 
*daca ai ales desen:
Faptul ca nu iti place Desenul spune despre tine ca esti o persoana rationala, responsabila si muncitoare. Pentru tine Desenul este o materie mult prea subiecte si emotionala. Materiile la care te descurci cel mai bine sunt cele exacte. Iti plac datele, analizele si faptele concrete.
*daca ai ales  biologie:
Faptul ca nu iti place Biologia inseamna ca esti o persoana prietenoasa si comunicativa. Pentru tine, biologia este mult prea seaca. Esti preocupat mai mult de ceea ce ar putea fi decat de ceea ce este. Preferi sa lucrezi in echipa nu singur. Ceilalti reusesc sa te inspire.
*daca ai ales limba straina:
Faptul ca limbile straine iti displac atat de mult spune despre tine ca esti o persoana creativa, non-conformista si caruia nu-i plac regulile. Pentru tine limbile straine sunt prea structurate. Standardele exacte impuse de limbile straine nu-ti plac deloc. In opinia ta suficient inseamna destul de bine. Cu siguranta nu esti un perfectionist. Mai degraba ti-ai crea propria limba decat sa inveti una noua. Mai bine creezi decat sa reproduci.*daca ai ales sportul:
Daca materia care iti displace cel mai mult este Sportul inseamna ca esti contemplativ si intelept. Pentru tine sportul este o activitatea mult prea intensa si competitiva. Fericirea inseamna pentru tine meditatie si nu adrenalina.
*daca ai ales istoria:
Daca istoria nu se afla pe lista materiilor tale preferate inseamna ca esti imprevizibil. Pentru tine istoria este irelevanta si fixa. preferi viitorul. Esti o persoana dinamica, mereu in crestere si schimbare. Tehnologia si ideile noi te fascineaza. Iti place sa fii la curent cu noutatile
*daca ai ales romana:

Daca limba romana nu este pe placul tau inseamna ca esti o persoana energica si ambitioasa. Pentru tine aceasta materie este mult prea lenta. Tu nu ai timp pentru atata citit si scris. Mai amuzant este sa traiesti povestea decat sa o citesti.
*daca ai ales matematica:
Faptul ca matematica nu iti place spune despre tine ca esti o persoana expresiva, pasionala si spontana. Pentru tine, matematica este o materie "rece". Urasti materiile in care totul e alb si negru. Vrei sa ai libertate pentru a-ti urma adevaratele pasiuni.
 
 
 
 
 
 
 
  


Un comentariu: